Bildene kommer og går


Nå skjer det noe rart på Spør en biolog!
Bilder forsvinner fra innleggene. I noen tilfeller har jeg fått et glimt før de blir borte.

I et par tilfeller har jeg sett bildet i vedkommendes album, så bildet er "kommet inn".

Nå sist så jeg på dette innlegget:
https://www.sporenbiolog.no/Topic/Posts/73623?pagenum=1&archived=0
Der forsvant bildet, for så å dukke opp igjen når jeg åpnet posten for andre gang.

Svært forvirrende og irriterendeevil
Replies

Så rart. Når begynte dette? Det har ikke skjedd for meg
Det var slik i går, i det minste. I denne posten har jeg fremdeles ikke sett bildet:
https://www.sporenbiolog.no/Topic/Posts/73609?pagenum=1&archived=0
Var innom for et minutt siden...

Men, takk for rask reaksjonthumbsUp
Det er ikke noe bilde i denne posten. Hun har knivkjuke i albumet fordi hun også spurte om knivkjuke tre dager tidligere: https://www.sporenbiolog.no/Topic/Posts/73579?pagenum=1&archived=0

I dette tilfellet er det altså ikke noe bilde, men de andre tilfellene der bilder forsvinner og kommer tilbake forstår jeg ikke. Hvis du ser tekst, burde du i det minste se bildekoden.
Der bildene forsvinner forsvinner de sporløst. Ingen bildekode eller markering.

Dette er tydeligvis en periodisk feil, så den er kanskje uråd å finne ut av...
Bildekoden er jo en tekst sammen med den andre teksten. Skjønner at bildet kanskje ikke viser, men koden må jo vise hvis resten av teksten viser.
Kanskje noen som legger inn tekst først og bildet etterpå?

I dag var bildet borte igjen! Det kom først som et glimt, så forsvant det, se bilde.
Til slutt kom det fram igjen, etter at jeg hadde sett bildet i album, og postet et svar.

Merkelige greierquestion
Veldig rart boggled