Er navnet ditt synlig?


Du kan velge å legge inn fullt navn i profilen, eller du kan være anonym og ikke legge inn navnet ditt.
Du kan også legge inn fullt navn, men velge at det ikke er synlig.

VI har nettopp oppdaget et tilfelle som gjelder mange: Selv ser du hele navnet ditt, jeg og andre som er admin, ser hele navnet, men andre vanlige deltakere ser ikke navnet!

Da har du skjult profil og alle registrert før august 2018 har automatisk det! For å ha åpen profil (anbefales). Gå til profilen. Klikk på blyanten over profilbildet. Klikk på den mørke mannen (mørk mann MED hatt betyr skjult profil)Replies

Dette er ikonet betyr at du har en åpen profil.
Vel, eg fann ingen blyant. Så spekulerte eg på det med hatten. Etter som eg trykka kom det opp ein hattemann. Etter litt spekulering fann eg ut korleis eg kunne henge frå meg hatten igjen. Eg er elles overtydd om at eg har vore ein del av dette her frå før 2018, så då er det kanskje ikkje slik likevel at vi gamlingane automatisk har fått hatt.

Elles er eg i grunnen vant med at når eg skal prøve slikt som dette, så er det ikkje som i kokeboka. Alt som normalt denne gongen også.
Du har sikkert rett om kokebok og det meste. Huw har lovet oss at dette "med hatten" skal gjøres mer intuitivt, men han er ikke frisk og vi må være tålmodige.

Takk for at du gir tilbakemeldinger, Øystein!
Den der settingen var lite intuitiv ....

Nå for tiden er SEB så gudsjammerlig treig at jeg sjelden er innom sidene ... Cloudflare Error 522 er jeg rimelig lei av.
Det har vært helt eksepsjonelt treigt de to siste dagene. Vi ser mye aktivitet i albumene og automatiske sikkerhetsrutiner forsinker. Vi flytter nå til ny server med nyere server-programvare. Den skal være bedre på akkurat dette problemet. Vi får håpe at det går raskere generelt også. Det vil ta noen dager.