Legge inn flere bilder


Fikk denne meldingen privat, og har forsøkt å svare:
Har skrevet et innlegg og vil legge ved 4 bilder, men det ser ut som det ikke går. Etter to bilder virker det som om jeg blir bedt om å slette et av de. Kan det stemme?

Kan det være at en må legge inn bildene enkeltvis, og gå ut av funksjonen mellom hvert bilde?
Replies

Jeg er usikker på om jeg forstår spørsmålet. Man kan legge inn så mange bilder man vil i et innlegg, men de lastes opp ett og ett.
Jeg også får den - men bildet går inn. Det er bare å fortsette, alt går som det skal. Her laster jeg opp en liten jpeg på 1080 x 720 pixler:
Problemet løste seg etterhvert for den som spurte. Jeg fikk ny melding om det.
Antar at kunsten er å laste opp bildene ett for ett, selv om en har en lang liste som skal inn.
Antar at kunsten er å laste opp bildene ett for ett, selv om en har en lang liste som skal inn.Opprinnelig postet av Limnoan


Det er den eneste måten.

Jeg ser at den norske teksten er misvisende her. Det står "Klikk eller slipp bilder for å legge til i albumet ditt." Flertall må bort, som i engelsk versjon. Her er det jeg som har slurva.
Jeg også får den - men bildet går inn. Det er bare å fortsette, alt går som det skal. Her laster jeg opp en liten jpeg på 1080 x 720 pixler: Opprinnelig postet av Dagf


OK er det dette som forvirrer? Når du laster opp et bildet (alltid bare ett og ett), skifter fargen i opplastningsbildet mellm gult og rødt og det står "Remove file". Dette betyr ikke at du SKAL fjerne bildet, men at du KAN fjerne bildet, altså angre. Jeg vet at den rødfargen forvirrer. Fargene er borte i neste versjon.