huggorm


kan huggorm klatre
Replies

Vet ikke om hoggorm kan klatre. Men foreslår at det lages et underforum under "Spør en biolog" som heter "hoggorm". Dette er tydeligvis yndlingsorganismen til "Spør en biolog". Sa kan alle de som elsker hoggorm sende til underforumet, og så slipper vi andre unna ormene!

Ormehater
Alle som spør her på en ordentlig måte, de fortjener også et ordentlig svar. Ikke skrem folk fra å spørre !

Spørsmål om hoggorm er like relevant som andre biologispørsmål.

Useriøse innlegg kan bli bli slettet.

admin
Vet ikke om hoggorm er fredet men jeg må dessverre ta livet at disse som ligger rett utenfor hyttedøra og soler seg. Vi ferierer ytterst i Oslofjorden og er nå sterkt plaget av hoggorm rundt og under hytta. Er det noe vi kan gjøre for at de kan trekke inn i skogen igjen. Vi har også en del flaggermus i veggene, som jeg vet er totalfredet, kan det være noen sammenheng med flaggermusunger som faller ned og er et lett bytte for hoggormen, og hva kan vi gjøre for at flaggermusen kan flytte et annet sted.
Hei,

Les dagens 28/7-2003 utgave av Dagsavisen! Der står historien om Ror Solheim (zoolog ved Agder Naturmuseum) som ble bitt av hoggorm. Ikke noe særlig morsomt å bli utsatt for, nei! Artikkelen står også i ett av de siste nummerne av Tidsskrift for Norsk Lægeforening.

Klaus

Klaus Høiland
Avdeling for botanikk og plantefysiologi
Biologisk institutt
P.b. 1045 Blindern
N-0316 Oslo