Kan ikke legge inn bilder


Etter å ha kviknet til fra et nedetid tidligere i dag, ser det ut som SEB virker. Dvs. ikke helt, for jeg kan ikke legge bilder til poster, får meldingen "Bad request" .... klart som blekk.
Replies

OI, fungerer det nå? Jeg måtte teste og det fungerer for meg.
Igjen så er det problemer med å legge inn bilder i en post. Jeg får opp en side med en kryptisk JSON melding og linje som sier: Success eller Bad request, men ikke noe mer. Må gå bakover i nettleser for å komme ut av dette.

Noen ganger ender det opp uten bilde, men innlegg i duplikat istf.

Jeg gremmes.
Skjer det ofte? Jeg som trodde alt var fryd og gammen nå. Dette er den eneste feilmeldngen jeg har fått med meg siden i sommer.
Hvorfor bildene ikke ville lastes opp denne gangen vet jeg ikke, men tidligere problemer tror jeg var grunnet en råtten epost-server. Vi strevde med å finne epost som vi fikk lov til å bruke her. De vi har sidene hos tilbyr nemlig ikke eposttjeneste og forumet må sende e-post. Nettstedet vi bruker til Spør en biolog er suverent i pris og kapasitet. Vi trenger en god del ressurser uten å ha råd til det det vanligvis koster. Nettstedet bio.no er enklere, det har vi på et annet sted, men vi får ikke lov til å bruke den e-posten til å sende fra sporenbiolog.no Får ikke sende fra noen andre domener enn bio.no. De strenge reglene er selvfølgelig for å unngå spam. Så brukte vi post@biologforeningen.org, men fra i sommer har Huw lånt oss e-postnavn og epostserver. Nå går alt som smør. Tanken var også at vi skulle oppgradere og flytte. Oppgraderingen gjenstår, men jeg er i tvil om flytting er nødvendig.