Hvordan fant du spør en biolog?


Det hadde vært spennende for oss i 'Spør en biolog' å få vite hvordan dere brukere fant oss? Mitt inntrykk er at vi i liten grad er lenket opp, men at dere finner oss ved å søke på et 'biologisk ord'. Stemmer det? - Eller er vi lenket opp uten at vi vet det og blir vi anbefalt av f.eks lærere?

Vi lurer også på hvem dere er. Er dere elever, biologistudenter, journalister, eller bare nysgjerrige?

Admin/Torborg
Replies

Jeg hørte om forumet for første gang på en av utfluktene til Norsk botanisk forening, Østlandsavdelingen.
Jeg søkte etter noe om krabbearter i forbindelse med korrekturlesing på en forskrift da jeg kom over spørresiden deres. Veldig bra sted, selv om svaret ikke ga ny informasjon (men det var ikke biologens skyld).

Dag T. Hoelseth
denne siden fant jeg da jeg søkte på ulike ting på nettet.
Jeg fant "spør en biolog" for et par år siden ved en tilfeldighet. ja, det var et biologi-ord tror jeg søkte på... siden registrerte jeg meg, og det er virkelig et fantastisk tilbud!

Jeg er elev(nå vg3) og kanskje biologistudent neste år?

MTD
Jeg fant denne siden for første gang i dag etter et googlesøk på "håkjerring alder"- Dette i forbindelse med den nylig avgåtte håkjerringa på 1100 kg.
Jeg søkte: epletrer

Nysgjerrig-på-vekst
Jeg søkte på "spør en biolog" på google fordi jeg hadde et spørsmål jeg ønsket å stille en biolog. Ikke så vanskelig når forumet har et så treffende navn. =)
Jeg søkte etter karbonsyreanhydrase på google og "spør en biolog" var tredje lenke. Jeg er bare nysgjerrig.
Eg fann sida ved å søke etter informasjon på nettet om stokkmaur vs skogsmaur.
Eg googla spørsmål om fordeling av mengde dna frå far og mor.
Jeg kjenner en biolog og han ambefalte denne siden, har ikke vært her lenge men virker veldig bra
Jeg fikk råd av Tove Hafnor Dahl om søke hjelp på "Spør en Biolog" via en fotokommentar på Artsobservasjoner. Denne tjenesten opplever jeg som veldig nyttig for alle oss som vil lære mer, og vi kan dermed få trukket veksler på den kunnskap og erfaring som biologene i dette forumet vil dele med andre.
Jeg hadde tilfeldigvis kommet over Norsk Geologisk Forening mens jeg lette etter norske naturfaglige kilder på nett. Jeg lurte på om det fantes en tilsvarende forening for biologi og så fant jeg denne!

Jeg er en elev på videregående og er her av nysgjerrighet, men jeg har tenkt å studere biologi og så økologi på universitetet.