Hvordan fant du spør en biolog?


Det hadde vært spennende for oss i 'Spør en biolog' å få vite hvordan dere brukere fant oss? Mitt inntrykk er at vi i liten grad er lenket opp, men at dere finner oss ved å søke på et 'biologisk ord'. Stemmer det? - Eller er vi lenket opp uten at vi vet det og blir vi anbefalt av f.eks lærere?

Vi lurer også på hvem dere er. Er dere elever, biologistudenter, journalister, eller bare nysgjerrige?

Admin/Torborg
Replies

Jeg fant denne siden ved å søke etter tilpasninger i fjellet på google.

Og jeg fant fordi Admin. anbefalte siden! Og siden har jeg besøkt den nesten daglig! Det er så flott'atte!

Vi ble anbefalt å ta en titt på siden av biologilæreren vår.

Jeg søkte på "Entomologi" på Google, og filtrerte på norske sider, og da kom dere opp som første treff.

Kopi av melding:
Opprinnelig postet av Gjest
Ulf[/i]

Jeg søkte på "Entomologi" på Google, og filtrerte på norske sider, og da kom dere opp som første treff.Det var selvsagt helt feil. Det var www.entomologi.no som var første treff, og det jeg skulle si var at dere ble anbefalt av www.entomologi.no :)

Jeg tar 3BI og ble anbefalt siden av læreren min... Knall bra side!!! wink

...og jeg søkte på ordet "dihybrid" på google, så kom denne siden...
Hallo. Denne siden fant jeg, ved å søke på startsiden.no. Dette er en side jeg skal se mer på. Lærerikt. Jeg er bare en vanlig nysjerrig mann fra Skien.Fabrikk arb. Med to undrende gutter. Jeg kan ikke svare på alt det de spør om. Men jeg vil finne det ut. På nett.

Jeg fant siden fordi jeg gikk inn på hovedsiden til entomologisk forening, etter at jeg meldte meg inn i foreningen. Jeg er hobbybotaniker, og syns det også er spennende å lete etter planter, biller og sommerfugler med tanke på fotografering.
Kristin

Tips på http://www.hagegal.info

Som forøvrig var et bra tips - flott forum dette smile

Søkte på "hvite blodlegemer" på google.. Google finner det meste. approve

Bare meg,

Ja, du fant hvite blodlegemer, men si meg hva har dette med "hvordan fant du Spør en biolog"?

Bare deg
Med teskje: wink Søker på hvite blodlegemer, fant spørsmål om hvite blodlegemer på spør en biolog bigsmile
Jeg fant denne siden når jeg søkte på internett angående økologi, med oppgaver om abiotiske faktorer, økosystem osv. Søkte på alt som hadde med dette å gjøre og fant denne siden i en av alle treffene.

Det er kjempeflott at dere kan svare på alle disse spørsmålene vi ikke finner svart på! (det er ikke alltid like lett å finne akkurat det svar en trenger på det en lurer på når en søker på internett) TAKK!

Apropos det du sier der sist, meg: det er lurt å ikke glemme at det finnes bøker og biblioteker. Standardkunnskap er ofte mye lettere å finne gode forklaringer på i bøker enn på internett. Internett er best på nyhetsstoff. Internett er et svært, svært hullete og tilfeldig kildemateriale, med bra ting og reint søppel i pen blanding. Ofte skyldes det at dere ikke finner svar på noe på internett, at det rett og slett ikke finnes på internett. For at noe skal finnes på internett, må noen ha lagt det ut der. Og da må noen ha hatt en grunn til å legge det ut.