Replies

Jeg søkte på "punctuated equilibrium" på Google, og filtrerte på norske sider, og da kom dere opp blandet mange kreasjonister. Det er en dårlig side dette her som prøver å holde meg borte fra å skrive oppgaven minwink
Ja, men kanske du får svar på noe du lurer på - til den samme oppgaven?
Oppgaven er levert - dessverre, men kommer nok tilbake med neste! Har da fått litt kloke ord med meg (som jeg nok viste fra før) angående læring -> det finnes bøker også og i tillegg har jeg betalt dyrt for dem ;)
Jeg fant denne siden da jeg skulle finne informasjon om celleveggen i plantecellen på google.
Jeg er en elev og interessert i biologi!smile
Jeg fant denne siden når jeg søkte på nettet. Trengte litt hjelp med en eksamensoppgave. Jeg søkte på kjønnsbundet arv og overkryssing, og TADA så poppet "spør en biolog opp". Kjempe bra side. Som hjelper meg i 3bi på videregående skole :-)
Jeg fant denne siden da jeg søkte på google etter noe bio stoff. Veldig kjekk sid edet her smile.

søkte på google om kromosomer.. og visp..så var jeg herbigsmile
jeg søkte på ord som hadde med biologi å gjøre.. kjempe bra side som gir raskt svar tilbake of forklarer slik at alle skjønner det1 kjempebra jobb dewre gjør!

stine^^
Fant heldigvis denne siden da jeg søkte på et biologisk ord.Er godt voksen skoleelev som tar allmenfagene ved siden av andre fag og siden det er lege siden jeg var i en "læresituasjon" er dt mye nytt å ta inn
Jeg fant dere, ved hjelp av goggle. søk etter info. om vår kjære humle. Fant svært lite, kun et bilde og info om at den hører til årevinge familien. Jeg lurer på hva den egentlig "brenner" med??
Når jeg tar den på fingen min eller i hendene, retter humla den fremste foten opp mot meg i et slags forsvar eller advarsel? Men alikevel gjør den meg ingenting når jeg slipper han ut i friheten igjen. Har blit brent noen ganger, men det har vært med et uhell da jeg har tråkka på den.......stakkars..