Hvordan fant du spør en biolog?


Det hadde vært spennende for oss i 'Spør en biolog' å få vite hvordan dere brukere fant oss? Mitt inntrykk er at vi i liten grad er lenket opp, men at dere finner oss ved å søke på et 'biologisk ord'. Stemmer det? - Eller er vi lenket opp uten at vi vet det og blir vi anbefalt av f.eks lærere?

Vi lurer også på hvem dere er. Er dere elever, biologistudenter, journalister, eller bare nysgjerrige?

Admin/Torborg
Replies

Søkte på google etter dokumenter om energistoffskiftet, og fant denne siden!:) syntes den virket genial, så meldte meg inn!:)
Jeg fant og drepte maaange hjortelus på en hest, også søkte jeg for å finne ut hva det var, og tada! ;)
søkte på suksesjon, og fant det via gppgle
Fant fram til forumet når jeg søkte på blodtyper...
Fant "spør en biolog" via google når jeg tastet inn proteinsyntesen...Har hjulpet meg veldig, og tipser alle mine medstudenter om denne siden,- for de fleste sliter med det samme.. hehe
Søkte på google etter forskjellige artsnavn på planter, og endte opp her
Jeg fant siden ved å søke på fagocytter på www.google.no, der kom jeg over denne siden.Jeg syntes det er veldig nyttig side for oss som lurer på noe
jeg fant en gigantisk padde og tenkte og finne litt fakta om denbigsmile
Ble anbefalt av en veninne i biologiklassen min
fant der epå google når jeg søkte på, hva er amabolisme? dette er nytt for meg men det ser bra ut
Jeg er vidregående student og fant det via google, fordi jeg lurte på om biologi kunne være noe får meg..så jeg tror jeg bare søkte på biolog. :)

Siri
En kompis på biologistudet her på NTNU fortalte meg om dette stedet, han brukte det litt da han hadde biologi på VGS. For min egen del hadde jeg ikke biologi på VGS. Så kan vel hende det dukker opp noen spørsmål fra meg etterhvert!
Hei!
Jeg fant dere for tre-fire dager siden.
Søkte på -kjønnsbundet arv- så kom dere først på lista (^^).
Og jeg er 3BIO elev :)


ZoN
Søkte på biologiske ord på google. Er biologistudent.
Jeg fant det ved en tilfeldighet. Søkte på noe jeg lurte på i forbindelse med en biologioppgave. Tror jeg fant forumet første gang i 2. klasse da jeg hadde 2BI, men har ikke registrert meg før nå (nå har jeg 3BI). Utrolig bra tiltak :) Ellers er jeg nysgjerrig på biologiske spørsmål også.