Replies

Kopi av melding:
Opprinnelig postet av Gjest
Jon R

Opprinnelig postet av Hymenophorus
Hymenophorus[/i] Veps og humler har glatt brodd, i motsetning til den kjente honningbien Apis mellifera som har mottakker på sin brodd. Dette gjør veps og humler i stand til å stikke så mange ganger de vil.[/


Det er sikkert riktig at vepsen har glatt brodd. Likefullt blir ofte brodden hengende igjen også hos vepsen. De to siste gangene jeg har blitt stukket har nemlig brodden sittet igjen, sammen med "giftsekken". Det samme skjedde faktisk også sist min samboer ble stukket. (Og ja, det var[/i] veps, ikke bie. ) blush
Jeg søkte på nettet, og fant en artikkel.

Kom vel egentlig over dere gjennom en venn. Men det er ikke så vanskelig å finne dere f. eks. på google heller hvor jeg kommer over dere støtt og stadig. Selv går jeg forskerlinja på vgs og har naturligvis 3bi. Derfor er det greit å kunne benytte seg av dere en gang i blant.
blush

-Kamilla-
Jeg har blitt tipset om stedet mange ganger, men fant den først gjennom siden til Skolelaboratoriet på Biologisk institutts sider (UiO). Og det var litt av et funn - denne siden er jo fantastisk!
Fant dette forumet ved å søke etter stankelbein. Er dere ansvarlige for at disse krypene eksisterer? sad
Jeg fant den via å søke på et biologisk ord på Google

-marianne
Hei
Jeg fant siden ved å søke på larver
Leste et innlegg på Hagepraten,http://forum.hageselskapet.no/topic.asp?TOPIC_ID=19387 og havnet her bigsmile
Jeg fant siden fordi jeg søkte på "reinlav". Går forresten i 3. klasse på videregående, og det er ikke særlig lenge til jeg må finne ut av hva jeg skal gjøre på til neste år. Biologi er virkelig spennende og noe jeg absolutt vurderer å fortsette med. Er biologistudiet noe dere biologer kan anbefale? Noe jeg sliter litt med å finne ut av er hva man kan arbeide med som ferdigutdannet biolog. Noen som kan fortelle meg noe om hvilke muligheter jeg har innen dette studiet?

(Hadde virkelig vært supert med litt respons på dette!)

Hilsen fra Marie
Hei! Jeg fant spør en biolog da jeg søkte på FADH2 under altavista. Tar 3Bi som privatist og trengte litt hjelp til noe det stod lite om i boka.