Hvordan fant du spør en biolog?


Det hadde vært spennende for oss i 'Spør en biolog' å få vite hvordan dere brukere fant oss? Mitt inntrykk er at vi i liten grad er lenket opp, men at dere finner oss ved å søke på et 'biologisk ord'. Stemmer det? - Eller er vi lenket opp uten at vi vet det og blir vi anbefalt av f.eks lærere?

Vi lurer også på hvem dere er. Er dere elever, biologistudenter, journalister, eller bare nysgjerrige?

Admin/Torborg
Replies

Jeg søkte på søkeordene "studere biologi" tror jeg.

Jeg er 22, jobber og vurderer biologistudiet til neste år.

Life is not only queerer than we suppose, but maybe also queerer than we can suppose.
Hei!
Jeg søkte på næringskjede på google og sidene var filtrert i norske sider.wink
Jeg fant dere da jeg var inne på hjemmesiden til Norsk Entomologisk forening.

Jeg skulle finne informasjon til en stil, da jeg kom over denne siden. Ganske praktisk ! bigsmile
Jeg går på videregående skole og syns biologi er kjempemorsomt, har alltid vært interessert i dyr. Fascinert av evolusjon og darwinismen. Fant siden ved å søke på biolog på googlebigsmile
Jeg søkte på genetikk og kom hit. Er skoleelev og tar 2+3 BI på Bjørknes i år.

Flott nettsted!
Jeg fant siden ved å søke på boratom på google ;)
Jeg fant siden da jeg søkte etter fagkombinasjoner for å komme inn på biologi studier.
Fant dere i forumet reptilfreak.no, anbefalinger der om artsbestemmelser ol. Godt forum dette her, mange "nerder" med en utrolig spisskompetanse cool . Slike man ser litt rart på, om man ikke er der litt selv bigsmile . Stå på videre wink .
Har sett denne siden ofte de siste årene da jeg har søkt på diverse interessante tema fra biologi-boka mi og etter å ha funnet diskusjoner her da jeg har holdt på med biologilekser.

Diskusjonene svarer ofte på tema som ikke står fyldig forklart i boka, og alle biologene her har veldig gode og forståelige svar på nesten hva som helst innen faget de får slengt i fanget :)

Jeg bestemte meg selv for å bli medlem her da jeg trengte litt hjelp til noe artsbestemmelse. Hjelp det fikk jeg, og jeg kommer helt sikkert nå til å fortsette å komme hit og poste i ny og ned innimellom at jeg leser en av de svært mange interessante trådene :)

Kjempefin side, som google heldigvis kommer opp med ganske ofte ;)

(Tree of restoration!)
Fant dere når jeg søkte etter "Spurveugle" på Google. Er ungdomskole elev fra Lørenskog.
Jeg er vel det man kan kalle en nysgjerrig elev. Jeg var 16 år da Jeg fant denne siden i forbindelse med at jeg ville finne ut hva man trengte av fag for å bli zoolog. Jeg søkte på google etter spør en zoolog, og da fant jeg denne siden, det er vel ca et halvt år siden nå. Har aldri hatt biologi på skolen, men har studert en del på egenhånd, ved å lese, osv. Noen har kanskje sett meg på kvitt eller dobbelt med temaet "store kattedyr". Ble medlem fordi jeg liker å dele kunnskapen min med andre hvis de lurer på noe som jeg vet, eller hvis jeg lurer på noe som jeg ikke finner ut på egenhånd. Svært fornøyd med forumet bigsmile
Nesten hver gang jeg har søkt på google på ulike ord som omhandler biologi, har "Spør en biolog" dukket opp som ett av søkeresultatene. Har ellers aldri hørt snakk om dere...
Jeg er elev på videregående skole.
Bra forumsmile
Jeg fant SPØR EN BIOLOG! ved å søke på noe om hvalrosser på google og da dukka bare den siden oppbigsmile

Johanne 12 årapprove
Kom over denne siden mens jeg søkte på vannkvalitet og kimtall 22C.