Hvordan fant du spør en biolog?


Det hadde vært spennende for oss i 'Spør en biolog' å få vite hvordan dere brukere fant oss? Mitt inntrykk er at vi i liten grad er lenket opp, men at dere finner oss ved å søke på et 'biologisk ord'. Stemmer det? - Eller er vi lenket opp uten at vi vet det og blir vi anbefalt av f.eks lærere?

Vi lurer også på hvem dere er. Er dere elever, biologistudenter, journalister, eller bare nysgjerrige?

Admin/Torborg
Replies

Jeg søkte etter fjellet som økosystem og fikk det opp som første treff.
Dette er en FLOTT side! =)
Fant siden når jeg søkte opp noe i biologi på google, men fikk det senere anbefalt av en lærer! går på videregående og har biologi og syns det er veldig spennende!
Jeg fant en link til denne sida på www.gyldendal.no/eureka og på lenker. :) Vi har boka Eureka i naturfag.
Søkte på google etter "stammer vi fra apene?", og jammen var denne siden på treff nr. 2. :)

The cure for boredom is curiosity. There is no cure for curiosity.
Min søster hadde tatt bilde av et insekt ingen av oss hadde sett før,og min datter anbefalte "spør en Biolog".
Bare man søker på noe som er biologi eller kjemi relatert, så dukker denne siden opp. Det har vært sånn i mitt tilfelle i alle fall.sleepy
Hei, jeg søkte på noe biologirelatert. Jeg er naturfaglærer og har god nytte av sida.
Jeg søkte på de to ordene "Naturfag" og "spørsmål". Da kom dere opp som det fjerde treffet på google: http://www.google.com/search?q=naturfag+sp%C3%B8rsm%C3%A5l&rlz=1I7ADBR_no&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=ie7
Jeg er mamma til en gutt som stiller gode spørsmål. Og ofte har jeg egne spørsmål også.
Tusen takk for en spennende side.
Jeg fant forumet ved å søke på glukose og fruktose på google. Jobber som kokk og er hobbysyklist som sykler Bergen-Voss og dermed meget opptatt av mat, både som nytelse og som "kjemisk" tilsetning for å yte best mulig over lengre perioder med belastning.
googlet meg frem :D
jeg gjorde google søk på fotosyntese og fant mange linker med spør en biolog-
Har ramlet innom siden rett som det er ved å google "biologiske ord". Finner forumet svært nyttig ettersom eg har både biologi og andre realfag på videregående, samt en personlig interesse for alt i naturen (og især i havet!).
Synes det er fantastisk at så mange bidrar frivillig, forumet er en kjemperessurs!bigsmile
Jeg ble henvist fra sopp og nytteveksforeningen sitt forum når deres sluttet å fungere.
Var på veg heim fra ein fuktig bytur ein mørk og stormfull aften. Då eg passerte eit trangt smug høyrte eg ein lyd;eg snudde meg, det sto ein skikkelse der som sa:"Psst, vil du prøve noko skikkelig drøye greier?" Eg sa ja, det ville eg, man er jo eventyrlysten og ekstrem må vite. Den lysskye skikkelsen overrakte meg ein liten gjennomsiktig plastpose. Skikkelsen luska tilbake inn i skuggane og vart borte. Under det kalde bitre lyset fra eit gatelys opna eg posen. Ei tynn papirremse ramla ut, det viser seg å vere ei nettaddresse. Torden ramla ut av oven og himmelens sluser opna seg.
Jeg søkte på "jordbær spørsmål".