Hvordan fant du spør en biolog?


Det hadde vært spennende for oss i 'Spør en biolog' å få vite hvordan dere brukere fant oss? Mitt inntrykk er at vi i liten grad er lenket opp, men at dere finner oss ved å søke på et 'biologisk ord'. Stemmer det? - Eller er vi lenket opp uten at vi vet det og blir vi anbefalt av f.eks lærere?

Vi lurer også på hvem dere er. Er dere elever, biologistudenter, journalister, eller bare nysgjerrige?

Admin/Torborg
Replies

jeg fikk det fra min venn liiiinda
Jeg går i videregående, men har lest på forumet siden ungdomsskolen. Jeg husker ikke helt hvordan jeg fant dere, men forumet dukker hele tiden opp under diverse google-søk. Har ikke telling på hvor mange ganger dere har reddet karakterene mine!
Har lenge ønsket å være marinbiolog, og jeg mener at jeg fant en side med info om jobber, som hadde en fane om marinbiologyrket, og linket til Spør n biolog. Husker ikke addressen :/ Har funnet ut ganske mye her, både ved å spør selv og lese eldre poster, og ville anbefalt den til alle som lurer på noe innen biologi og natur. bigsmile
Jeg er biologistudent og går 2.år bacelorsmile
Fant siden da jeg gikk vidergående og tok 2BI og 3BI. Tror jeg søkte på "celleånding" eller noe liknende på google, og så dukket "spør en biolog" opp til min store gledebigsmile
Har faktisk aldri blitt anbefalt siden fra lærere, og heller ikke sett linker til siden.

Det er helt fantasisk at folk frivillig bruker tid på å dele kunnskapen sin slik! Er veldig takknemlig for forumetwink

Har lagt merke til at det er noen personer som er veldig aktive når det gjelder å svare på spørsmål. Dere gjøre en super jobb!
Jeg fant forumet vet å søke på "jordas begynnelse"
Jeg fant denne siden ved en tilfeldighet og har da i etterkant anbefalt den til min biologilærer på skolen. Går tredje året på vgs. Jeg satt og lurte på noe innen en rapport som skulle skrives, og jeg fant ikke det jeg søkte etter i litteraturen som jeg hadde lånt fra biblioteket, og "spør en biolog" kom da opp. Jeg gikk inn på siden, og har da ikke angret! Dette er en flott side med mange hjelpsomme frivillige folk som er klar til å stille opp med sin brede kunnskap innen biolog-faget. smileTakk for at dere gjør denne siden mulig cool
Medlemsbladet...

Carl S Bj
Søkte med google etter privatisteksamener i Biologi 1 + 2 og kom inn i en tråd her.
Søkte Kjemi forum på google
Jeg Googlet etter "Husbukk Larve", da fikk jeg denne siden som første treff.
Jeg er en nysgjerrig hobby biolog som har vert så heldig å funnet en stor (2cm) hvit larve inni en bilderamme av tre fra India. *spennende* hehe.
Jeg fikk høre om denne siden av læreren min i biologi. Kjempe bra side:) Utrolig bra at man får svar så raskt!cool
Det er en stund siden jeg først fant hit. Jeg tror jeg googlet på noe relatert til akvaristikk, muligens inkluderte jeg ordet "biologi".
Jeg fant ihvertfall frem via Google.

Ang hvem jeg er, så går jeg vel som "nysgjerrig". Er på leting etter informasjon som er relatert til hobby og fritidsinteresser.
jeg googla på hvorfor det blir snerk på varm melk,spørsmål som hadde "murra" i bakhuet, i femti år!
Fant siden via google ved å søke på tema knyttet til biologi :) utrolig nyttig forum!
Jeg er en vanlig skoleelev som er utroolig nysgjerrig. Elsker å undersøke ting og tang. Jeg søkte på rompetroll. dere kom litt lenger nede på siden.approve

"ikke viste jeg at alle disse dagene som kom og gikk var livet"