Hvordan fant du spør en biolog?


Det hadde vært spennende for oss i 'Spør en biolog' å få vite hvordan dere brukere fant oss? Mitt inntrykk er at vi i liten grad er lenket opp, men at dere finner oss ved å søke på et 'biologisk ord'. Stemmer det? - Eller er vi lenket opp uten at vi vet det og blir vi anbefalt av f.eks lærere?

Vi lurer også på hvem dere er. Er dere elever, biologistudenter, journalister, eller bare nysgjerrige?

Admin/Torborg
Replies

Fant artikkel om Sanddøldalen på nettstedet sabima.no via Google (søk på "sanddøla"). Link videre til dette forumet derfra.
Hei, Jeg fant denne siden via Klaus Høiland sin hjemmeside, helt tilfeldig egentlig. Har anbefalt den til mange. Kjempebra side!
Jeg hadde et prosjekt på skolen om enfrøete planter.. søkte på dette på www.sol.no og en link til siden deres dukket opp, noe jeg er veldig gla for, for her har jeg fått vite veldig mye nyttig :)
jeg er forresten elev, har 2 BI på skolen.
Hei Ellis, ikke for å være pirkete, men det er likevel litt viktig: vær obs på at det riktige ordet er "enfrøbladete planter" (dvs. som produserer ett frøblad når de spirer) - hvis du tenker over ordet "enfrøet" litt nøye, så må jo det bety noe helt annet. OK? Bare sånn at vi passer på at vi virkelig sier det vi mener å si. Stå på!
fent den via google når jeg skulle ha om store hav dyp........ søkte på biolog og havnet hær...... interesang side!!!!!!!=)

Marion=P
jeg ledte efter dinosaur
Fant denne geniale siden da jeg søkte på google etter reinlav.

Har et spørsmål?

Er reinlav viktig del av den norske faunaen?
Kopi av melding:
Er reinlav viktig del av den norske faunaen?

Ser du har fått svar (http://www.biologforeningen.org/enbiolog/topic.asp?TOPIC_ID=678).

Jeg kom hit via en link på Cappelens "Bios"-sider (http://bios.cappelen.no/).


"http://www.bio.no
Hjemmesiden til Norsk biologforening. Her finner du aktuelle lenker, og du kan stille biologispørsmål."
Fra Bios sitt nettsted
Ser at Mona prøvte å si at det ligger en lenke på skolenettet.no. http://skolenettet.no/templates/News.aspx?id=12835&scope=ScopeVGO&epslanguage=NO

Det var gøy å se Mona. Takk for infosmile
jeg søgte efter dinosaur
Hei, hei,
jeg kom hit via en link på zoologi.no

hilsen Lillian

Jeg fant denne siden ved å søke på et biologi-ord. (husker ikke helt hva) Og synes at denne siden er helt topp! Spør en Biolog er en super oppfinnelse!!! bigsmile
Jeg er en elev fra en vidregående skole.smile

Hei.. jeg fant denne siden ved å søke på biologi...dere var dt første som kom opp.. da jeg fant ut hva dette var har jeg brukt det siden.. denne siden er kjempe bra!!!wink
skjønner ikke hvorfor læreren min, Marinebiolog faktisk, ikke visste om dette..... det er bare så bra!!!!!

kos

andrea birkeland
hei.. jeg bare lurte på om du kunne forklar litt hvordan prosessen går når planter å sånt blir til fossilt brennstoff? på forhånd takk!
kan dere vær så snill svare raskt? det er veldi viktig! jeg lurer også på om hvilket miljø skader fossilt brennstoff skaper og hvordan.....jeg hadde blitt glad om jeg fikk et svar innen 1t... på forhånd takksmile

ps: jeg fant denne siden da jeg søkte på google etter fossilt brennstoff....