Replies

Søkte på "hvite blodlegemer" på google.. Google finner det meste. approve

Bare meg,

Ja, du fant hvite blodlegemer, men si meg hva har dette med "hvordan fant du Spør en biolog"?

Bare deg
Med teskje: wink Søker på hvite blodlegemer, fant spørsmål om hvite blodlegemer på spør en biolog bigsmile
Jeg fant denne siden når jeg søkte på internett angående økologi, med oppgaver om abiotiske faktorer, økosystem osv. Søkte på alt som hadde med dette å gjøre og fant denne siden i en av alle treffene.

Det er kjempeflott at dere kan svare på alle disse spørsmålene vi ikke finner svart på! (det er ikke alltid like lett å finne akkurat det svar en trenger på det en lurer på når en søker på internett) TAKK!

Apropos det du sier der sist, meg: det er lurt å ikke glemme at det finnes bøker og biblioteker. Standardkunnskap er ofte mye lettere å finne gode forklaringer på i bøker enn på internett. Internett er best på nyhetsstoff. Internett er et svært, svært hullete og tilfeldig kildemateriale, med bra ting og reint søppel i pen blanding. Ofte skyldes det at dere ikke finner svar på noe på internett, at det rett og slett ikke finnes på internett. For at noe skal finnes på internett, må noen ha lagt det ut der. Og da må noen ha hatt en grunn til å legge det ut.
Fant artikkel om Sanddøldalen på nettstedet sabima.no via Google (søk på "sanddøla"). Link videre til dette forumet derfra.
Hei, Jeg fant denne siden via Klaus Høiland sin hjemmeside, helt tilfeldig egentlig. Har anbefalt den til mange. Kjempebra side!
Jeg hadde et prosjekt på skolen om enfrøete planter.. søkte på dette på www.sol.no og en link til siden deres dukket opp, noe jeg er veldig gla for, for her har jeg fått vite veldig mye nyttig :)
jeg er forresten elev, har 2 BI på skolen.
Hei Ellis, ikke for å være pirkete, men det er likevel litt viktig: vær obs på at det riktige ordet er "enfrøbladete planter" (dvs. som produserer ett frøblad når de spirer) - hvis du tenker over ordet "enfrøet" litt nøye, så må jo det bety noe helt annet. OK? Bare sånn at vi passer på at vi virkelig sier det vi mener å si. Stå på!
fent den via google når jeg skulle ha om store hav dyp........ søkte på biolog og havnet hær...... interesang side!!!!!!!=)

Marion=P