Replies

jeg gjorde google søk på fotosyntese og fant mange linker med spør en biolog-
Har ramlet innom siden rett som det er ved å google "biologiske ord". Finner forumet svært nyttig ettersom eg har både biologi og andre realfag på videregående, samt en personlig interesse for alt i naturen (og især i havet!).
Synes det er fantastisk at så mange bidrar frivillig, forumet er en kjemperessurs!bigsmile
Jeg ble henvist fra sopp og nytteveksforeningen sitt forum når deres sluttet å fungere.
Var på veg heim fra ein fuktig bytur ein mørk og stormfull aften. Då eg passerte eit trangt smug høyrte eg ein lyd;eg snudde meg, det sto ein skikkelse der som sa:"Psst, vil du prøve noko skikkelig drøye greier?" Eg sa ja, det ville eg, man er jo eventyrlysten og ekstrem må vite. Den lysskye skikkelsen overrakte meg ein liten gjennomsiktig plastpose. Skikkelsen luska tilbake inn i skuggane og vart borte. Under det kalde bitre lyset fra eit gatelys opna eg posen. Ei tynn papirremse ramla ut, det viser seg å vere ei nettaddresse. Torden ramla ut av oven og himmelens sluser opna seg.
Jeg søkte på "jordbær spørsmål".
jeg fikk det fra min venn liiiinda
Jeg går i videregående, men har lest på forumet siden ungdomsskolen. Jeg husker ikke helt hvordan jeg fant dere, men forumet dukker hele tiden opp under diverse google-søk. Har ikke telling på hvor mange ganger dere har reddet karakterene mine!
Har lenge ønsket å være marinbiolog, og jeg mener at jeg fant en side med info om jobber, som hadde en fane om marinbiologyrket, og linket til Spør n biolog. Husker ikke addressen :/ Har funnet ut ganske mye her, både ved å spør selv og lese eldre poster, og ville anbefalt den til alle som lurer på noe innen biologi og natur. bigsmile
Jeg er biologistudent og går 2.år bacelorsmile
Fant siden da jeg gikk vidergående og tok 2BI og 3BI. Tror jeg søkte på "celleånding" eller noe liknende på google, og så dukket "spør en biolog" opp til min store gledebigsmile
Har faktisk aldri blitt anbefalt siden fra lærere, og heller ikke sett linker til siden.

Det er helt fantasisk at folk frivillig bruker tid på å dele kunnskapen sin slik! Er veldig takknemlig for forumetwink

Har lagt merke til at det er noen personer som er veldig aktive når det gjelder å svare på spørsmål. Dere gjøre en super jobb!
Jeg fant forumet vet å søke på "jordas begynnelse"