Replies

Jeg fant denne siden ved en tilfeldighet og har da i etterkant anbefalt den til min biologilærer på skolen. Går tredje året på vgs. Jeg satt og lurte på noe innen en rapport som skulle skrives, og jeg fant ikke det jeg søkte etter i litteraturen som jeg hadde lånt fra biblioteket, og "spør en biolog" kom da opp. Jeg gikk inn på siden, og har da ikke angret! Dette er en flott side med mange hjelpsomme frivillige folk som er klar til å stille opp med sin brede kunnskap innen biolog-faget. smileTakk for at dere gjør denne siden mulig cool
Medlemsbladet...

Carl S Bj
Søkte med google etter privatisteksamener i Biologi 1 + 2 og kom inn i en tråd her.
Søkte Kjemi forum på google
Jeg Googlet etter "Husbukk Larve", da fikk jeg denne siden som første treff.
Jeg er en nysgjerrig hobby biolog som har vert så heldig å funnet en stor (2cm) hvit larve inni en bilderamme av tre fra India. *spennende* hehe.
Jeg fikk høre om denne siden av læreren min i biologi. Kjempe bra side:) Utrolig bra at man får svar så raskt!cool
Det er en stund siden jeg først fant hit. Jeg tror jeg googlet på noe relatert til akvaristikk, muligens inkluderte jeg ordet "biologi".
Jeg fant ihvertfall frem via Google.

Ang hvem jeg er, så går jeg vel som "nysgjerrig". Er på leting etter informasjon som er relatert til hobby og fritidsinteresser.
jeg googla på hvorfor det blir snerk på varm melk,spørsmål som hadde "murra" i bakhuet, i femti år!
Fant siden via google ved å søke på tema knyttet til biologi :) utrolig nyttig forum!
Jeg er en vanlig skoleelev som er utroolig nysgjerrig. Elsker å undersøke ting og tang. Jeg søkte på rompetroll. dere kom litt lenger nede på siden.approve

"ikke viste jeg at alle disse dagene som kom og gikk var livet"