Replies

Noen som kan nevne noen nøkkelarter?????smile
revmoh,

du må nesten stille spørsmålet i eit passande underforum, til dømes under planter eller dyr.

Lykke til :)

Arve
Googlet "biologi spørsmål svar".
Heihei, ble nettopp medlem fordi jeg følte det va på tide!! Har egentlig havnet på denne siden uttallig mange ganger, når jeg har søkt på nettet for å få litt hjelp med biologileksene mine. Dette er en genial side som jeg kommer til å bruke mye framover, tusen takk! :D
Biologilæreren anbefalte oss denne siden. Meget fornøyd med raske og gode svar!
en bibliotekar fra "biblioteksvar" anbefalte det :)
Jeg fant den på google da jeg søkte på tidligere biologi eksamener. I morgen skal jeg anbefale alle i biologi 2 klassen min dette forumet. Kjempe bra forum med mye hjelp.
Fant ved å søke på noe i biologifaget:) Nyttig og lærerikt side!!
Ble sterkt anbefalt av å bruke "Spør en biolog!" av min biologilærer. Fra den dag har jeg brukt det flittig :) Et lærerikt og fantastisk sted.

E
Hei. Jeg fant Spør en biolog når jeg søkte på nettet. Har et spørsmål, men fant ikke ut hvor jeg skulle skrive det, så det kommer her:-)
Idag når jeg var inne på en matbutikk fikk jeg noe på øyet mitt, og det lignet en kløverbrunmidd. Når jeg tok den ut av øyet var den svart og litt rød, men når jeg klemte på den kom det ut noe brunrødt, og bare "skallet" var igjen. Den er så mikroskopisk liten men det ser ut som det er et par ben på den (ser ut som tråder). Jeg har slike i vinduskarmen hjemme, og synes det lignet veldig.
Så spørsmålet mitt er om min antagelse stemmer, eller om det er noe annet som ligner? (og som har vinger? Kom jo plutselig inn i øyet mitt, og kløverbrunmidden flyr vel ikke?, men den kan jo ha vært i håret mitt og krypet ned til øyet?).
Lurer veldig på hva dette kan være, og om slike dyr kan være skadelige å få i øyet?

Håper på svar:-)
Milla