Replies

Denne siden har kommet opp mange ganger når jeg søker opp ord innenfor biologi
Jeg tar biologi på videregående, og har blitt anbefalt denne siden av læreren min ved flere anledninger. I tillegg pleier jeg google biologispørsmål hvis det er noe jeg lurer på, og da kommer det som regel opp et emne fra denne siden hvor noen har spurt om det samme.
Google: Biologi forum :)
Jeg fant spør en biolog når jeg trenge hjelp til en oppgave i biologi i 1. klasse på videregående. Jeg søkte opp det jeg trengte svar på(nå husker ikke jeg hva det var, siden det var 2 år siden), også kom denne siden opp. Jeg meldte meg inn, spurte og fikk et raskt og tilfredstillende svar!
fant siden når jeg søkte på "biologiske ord"..
Helt fantastisk at biologer gidd å svare på spørsmål på alle nivåer her, GRATIS!! Veldig kompetente mennesker, og til STOR hjelp for en som meg!:D (privatist i videregående biologi)

Takk for god jobb:))
Jeg hørte om forumet for første gang på en av utfluktene til Norsk botanisk forening, Østlandsavdelingen.
Jeg søkte etter noe om krabbearter i forbindelse med korrekturlesing på en forskrift da jeg kom over spørresiden deres. Veldig bra sted, selv om svaret ikke ga ny informasjon (men det var ikke biologens skyld).

Dag T. Hoelseth
denne siden fant jeg da jeg søkte på ulike ting på nettet.
Jeg fant "spør en biolog" for et par år siden ved en tilfeldighet. ja, det var et biologi-ord tror jeg søkte på... siden registrerte jeg meg, og det er virkelig et fantastisk tilbud!

Jeg er elev(nå vg3) og kanskje biologistudent neste år?

MTD
Jeg fant denne siden for første gang i dag etter et googlesøk på "håkjerring alder"- Dette i forbindelse med den nylig avgåtte håkjerringa på 1100 kg.