Replies

Jeg søkte: epletrer

Nysgjerrig-på-vekst
Jeg søkte på "spør en biolog" på google fordi jeg hadde et spørsmål jeg ønsket å stille en biolog. Ikke så vanskelig når forumet har et så treffende navn. =)
Jeg søkte etter karbonsyreanhydrase på google og "spør en biolog" var tredje lenke. Jeg er bare nysgjerrig.
Eg fann sida ved å søke etter informasjon på nettet om stokkmaur vs skogsmaur.
Eg googla spørsmål om fordeling av mengde dna frå far og mor.
Jeg kjenner en biolog og han ambefalte denne siden, har ikke vært her lenge men virker veldig bra
Jeg fikk råd av Tove Hafnor Dahl om søke hjelp på "Spør en Biolog" via en fotokommentar på Artsobservasjoner. Denne tjenesten opplever jeg som veldig nyttig for alle oss som vil lære mer, og vi kan dermed få trukket veksler på den kunnskap og erfaring som biologene i dette forumet vil dele med andre.
Jeg hadde tilfeldigvis kommet over Norsk Geologisk Forening mens jeg lette etter norske naturfaglige kilder på nett. Jeg lurte på om det fantes en tilsvarende forening for biologi og så fant jeg denne!

Jeg er en elev på videregående og er her av nysgjerrighet, men jeg har tenkt å studere biologi og så økologi på universitetet.
DERE ER SÅ FLINKE LÆRERE / BIOLOGER SOM HJELPER ELEVER MED ALT. TUSEN TAKK FOR DET STRÅLENDE ARBEIDET DERE GJØR, EN DAG SKAL JEG OGSÅ BIDRA SOM SVARER I DETTE FORUMET heartthumbsUpbigsmilebigsmilesmilesmileshytongue
Eg er pedagogisk leiar i barnehage, tidligare lærar ved småtrinnet.
Eg fann sida fordi eg søkte konkret på "hvilket tre".
Det er mange år sidan og denne sida er knall. Knall, knall, knall!