Hvordan fant du spør en biolog?


Det hadde vært spennende for oss i 'Spør en biolog' å få vite hvordan dere brukere fant oss? Mitt inntrykk er at vi i liten grad er lenket opp, men at dere finner oss ved å søke på et 'biologisk ord'. Stemmer det? - Eller er vi lenket opp uten at vi vet det og blir vi anbefalt av f.eks lærere?

Vi lurer også på hvem dere er. Er dere elever, biologistudenter, journalister, eller bare nysgjerrige?

Admin/Torborg
Replies

fant siden/linken, da jeg skulle skrive om tarmgrønske.. setter pris på om noen kan gi meg litt imformasjon om tarmgrønske, siden det ikke stod så mye om det her..
Jeg fant siden ved å google biolog og utseende.. Er spent nå.
Jeg fant dere ved å søke på ordet mitokondrier på startsiden.no,
har også hørt om dere fra medstudenter. Jeg er biologistudent

jeg søkte på nedbrytere på eniro.no og fant denne sidenwinkjeg tar også 2 og 3bi. denne siden er til god hjelp for meg og mange andre
Jeg fant det da jeg søkte på Google. Husker ikke lenger hva jeg søkte etter, men det hadde med biologi å gjøre :) Er veldig glad for at jeg fant siden!

Jeg er elev på videregående.
jeg tror jeg fant spør en biolog da jeg søkte på "fotosyntese" på google! ble lei av å lete etter "photosynthesis", så jeg prøvde det på norsk, og vips så fant jeg denne brilliante sida ;)

(^_^?)
Jeg søkte på et eller annet i forbindelse med en biokjemi eksamen jeg hadde for noen uker siden. Nå skal jeg opp i genetikk og patologi, og finner faktisk mye bra her!

Jeg studerer naturmedisin (veteropati) på dyr.

Sissel Alise
Sitter og leser til biologi eksamen, så jeg gikk på startsiden.no og søkte på proteinsyntese, siden jeg skjønte lite av den, og da kom denne siden opp. det hjalp meg å forstå ting bedre. siden hjelper også til så vi kan hjelpe andre med å forstå vanskelige ting i biologi. prøvde meg til og med på å forenkle forklaringen på proteinsyntesen.....
Hei.

Jeg fant siden idag. Leser til biologieksamen (et fag jeg liker veldig godt).

Jeg trengte litt kunnskap, så prøvde meg først på å skrive inn "www.biologi.no", og deretter "www.bio.no".. Hadde flaks som fant denne utrolig bra siden!!
Søkte på forum+kjemi på google.com

Kommer nok til å bli registrert bruker og 'bli' her. Masse nyttig hjelp og tråder her bigsmile

Vel, jeg satt og leste til bio1000 eksamen og kom til et kollokvium der vår flinke foreleser Klaus hadde nevnt et ord som ikke stod oppført i boka, nemlig: aposemotisme. Jeg må si jeg ble overrasket, eller rettere sagt: mistet både munn og mæle da jeg kun fikk ETT treff på hele nettet og selv det innlegget var skrevet av Klaus på nettopp denne websiden her!!!

Skulle alltid ha ønsket at biologiforelesningene varte litt lenger... men så fant jeg da Klaus her på nettet da:-).

Jeg tar sikte på å ta min bachelor i "molekylærbiologi og biologisk kjemi" ved Blindern, og har verdens flinkeste foreleser i biologi:-)!!
Fant siden da jeg søkte på "biolog ulv" på google.com

Føler at jeg har fått fyldige og gode svar om videre utdanning innen biologi!

E!
Misa, Grunnen til at du ikke fikk så mange treff på aposemotisme er at det er en feilstaving:) Det heter aposematisme, og det burde gi mange treff på nettet. Det burde stå i biologiboka di også..

-Hallvard
jeg søkte også på google, tror det var på fysiolog.. var på jobbjakt ;)
Jeg fant siden da jeg i 10. klasse skulle finne ut mer om hva jeg kunne bli, for min del biolog. Snublet over siden, sikkert gjennom Google, men jeg ikke hadde noe spesielt å spørre om akkurat da. Dessuten var det liten aktivitet på siden da(2001), så jeg skrev meg på noe slags e-postvarsling når noe skjedde.
Er for tiden elev på folkehøyskole, og må snart seriøst begynne å bestemme meg for hva jeg skal studere/bli.