Replies

fant siden/linken, da jeg skulle skrive om tarmgrønske.. setter pris på om noen kan gi meg litt imformasjon om tarmgrønske, siden det ikke stod så mye om det her..
Jeg fant siden ved å google biolog og utseende.. Er spent nå.
Jeg fant dere ved å søke på ordet mitokondrier på startsiden.no,
har også hørt om dere fra medstudenter. Jeg er biologistudent

jeg søkte på nedbrytere på eniro.no og fant denne sidenwinkjeg tar også 2 og 3bi. denne siden er til god hjelp for meg og mange andre
Jeg fant det da jeg søkte på Google. Husker ikke lenger hva jeg søkte etter, men det hadde med biologi å gjøre :) Er veldig glad for at jeg fant siden!

Jeg er elev på videregående.
jeg tror jeg fant spør en biolog da jeg søkte på "fotosyntese" på google! ble lei av å lete etter "photosynthesis", så jeg prøvde det på norsk, og vips så fant jeg denne brilliante sida ;)

(^_^?)
Jeg søkte på et eller annet i forbindelse med en biokjemi eksamen jeg hadde for noen uker siden. Nå skal jeg opp i genetikk og patologi, og finner faktisk mye bra her!

Jeg studerer naturmedisin (veteropati) på dyr.

Sissel Alise
Sitter og leser til biologi eksamen, så jeg gikk på startsiden.no og søkte på proteinsyntese, siden jeg skjønte lite av den, og da kom denne siden opp. det hjalp meg å forstå ting bedre. siden hjelper også til så vi kan hjelpe andre med å forstå vanskelige ting i biologi. prøvde meg til og med på å forenkle forklaringen på proteinsyntesen.....
Hei.

Jeg fant siden idag. Leser til biologieksamen (et fag jeg liker veldig godt).

Jeg trengte litt kunnskap, så prøvde meg først på å skrive inn "www.biologi.no", og deretter "www.bio.no".. Hadde flaks som fant denne utrolig bra siden!!
Søkte på forum+kjemi på google.com

Kommer nok til å bli registrert bruker og 'bli' her. Masse nyttig hjelp og tråder her bigsmile