Replies

Vel, jeg satt og leste til bio1000 eksamen og kom til et kollokvium der vår flinke foreleser Klaus hadde nevnt et ord som ikke stod oppført i boka, nemlig: aposemotisme. Jeg må si jeg ble overrasket, eller rettere sagt: mistet både munn og mæle da jeg kun fikk ETT treff på hele nettet og selv det innlegget var skrevet av Klaus på nettopp denne websiden her!!!

Skulle alltid ha ønsket at biologiforelesningene varte litt lenger... men så fant jeg da Klaus her på nettet da:-).

Jeg tar sikte på å ta min bachelor i "molekylærbiologi og biologisk kjemi" ved Blindern, og har verdens flinkeste foreleser i biologi:-)!!
Fant siden da jeg søkte på "biolog ulv" på google.com

Føler at jeg har fått fyldige og gode svar om videre utdanning innen biologi!

E!
Misa, Grunnen til at du ikke fikk så mange treff på aposemotisme er at det er en feilstaving:) Det heter aposematisme, og det burde gi mange treff på nettet. Det burde stå i biologiboka di også..

-Hallvard
jeg søkte også på google, tror det var på fysiolog.. var på jobbjakt ;)
Jeg fant siden da jeg i 10. klasse skulle finne ut mer om hva jeg kunne bli, for min del biolog. Snublet over siden, sikkert gjennom Google, men jeg ikke hadde noe spesielt å spørre om akkurat da. Dessuten var det liten aktivitet på siden da(2001), så jeg skrev meg på noe slags e-postvarsling når noe skjedde.
Er for tiden elev på folkehøyskole, og må snart seriøst begynne å bestemme meg for hva jeg skal studere/bli.
Det er en stund siden jeg så Spør en biolog første gangen, men det var nok når jeg søkte etter et biologisk ord (antakelig et artsnavn). Jeg er nyskjerrig (dvs. naturinteressert).

Flott med et slikt forum. Det står for det første mye interessant her hvis man blar seg rundt, og for det andre får man tydeligvis lett svar på ting man lurer på. Selvfølgelig har vi bibliotek og literatur, men i mange situasjoner blir det heller til at man glemmer hele greia hvis man må sette av en time eller flere på biblioteket eller kjøpe en dyr bok for å finne svar på et ellers interessant spørsmål. De fleste har vel en del literatur hjemme, men spørsmålene har en lei tendens til å dukke opp i de emnene man ikke har bøker om. smile

Hjerteligst
Frode
Jeg fant siden når jeg søkte etter på "insekter" på nettet fordi jeg ikke fant det jeg søkte etter (tror jeg logget meg inn hos dere via link hos tøyen)
fant dere ved å søke på google, søkte på frøplanter:) og så kom dere! supert!
skal løpe til skolen i morgen og skryte til alle.

.
Siden ble vist til meg av en klassevenn, og dermed ble det kjærlighet i første øyekast.... altså med websiden, ikke klassevennen...

Føveipnær