24 timers Havdag Oslo 27 og 28 august 2016


Passion for Ocean er 24 timer med havnære opplevelser. For at du skal vite når og hvor lenge du vil være der har vi delt programmet inn i 4 tidssoner: Dag, Kveld, Natt og Morgen (Programmet er under utvikling og vi tar forbehold om endringer underveis)

http://www.passionforocean.no/Replies

Hei,

dette er et virkelig stort arrangement med et imponerende program

nå har jeg vært så heldig at det skal snakkes om en av barnebøkene mine om "havets mysterier" om bord på sjørøverbåten Legend lørdag 27 august klokken 13.30 og 15.00 og jeg kommer også til å fortelle om og svare på spørsmål om dyrelivet i havet.

Det hele skal foregå på Vippetangen, rett på nedsiden av Akershus festning

Gleder meg til å høre Henning (hvis jeg får sneket meg unna). Moro at festivalen har mye biologi. BIO kommer til å være der sammen med andre biologi-aktører. Vi skal ha en "Spør en biolog stand. Det hadde vært kjempefint om flere av av dere som deltar her kan komme og hjelpe med å svare!. Eller sitte parat ved PCen. Vi sender det vi ikke klarer hit :-)
D ser ut at vi kommer til å snakke blant annet om hai og at vi legger opp til at det skal bli god anledning for barna til å stille spørsmål om livet i havet...

Hei,

det kom rundt 35 barn og en liten håndfull foreldre på fortellerstunden, og det var gøy!

BIO stilte også opp med mange flinke "spør en biolog" aktivister og en flott stand med fine aktiviteter.

Kronprinsen holdt en god åpningstale som viste at han har "passion for ocan"

Dette var en god start på festivalen som kanskje blir årlig, men som kanskje heller burde hete: "Vi-som-er glad-i -havet"

Jada,

det ble ny festival 26 august 2017 på Vippetangen i Oslo:

https://www.passionforocean.no/

OG BIO er også med i år!