Stær storm del 2....


Veit ikke om detta kan gi litt inntrykk over hvor mange stær som flaksa rundt omkring her,det er ihvertfall en del av "stormen"! De forflytta seg nesten hver dag til en ny plass her i nærheten,og nå ser en bare de "vanlige" mengdene av dem. Heldigvis er jakta over(slutten av januar) ellers hadde de vært ett ynda mål for ilske naboer i Rambo-klær og med finger'n på trekker'n!evil Vi sitter ihvertfall igjen med en flott opplevelse og noen bedritne husvegger.... Her sitter de rett ved tørkestativet...og jeg burde vel heller ha tatt inn klærna enn å fotografere dem....smile

Utvandra hortentott til Rubicone,Italia
Replies

Å få tatt bilde, var mye viktigere enn å få tatt inn klærne!smile
P.S.Hvor varmt har du det der syd om dagen. Her var det + 10 grader i dag.
10 grader er vel ikke å forakte på en februarsdag i Norge,er det vel?smile Her varierer det en del ifra 5-13 pluss om morran og til 10-20 på da'n. Vondt i halsen ser ut som er ett "must" denna vinter'n!En svetter den ene da'n og fryser den andre!smile Vanligvis så blir jeg "lurt" hvert år,for bare en kommer over nyttårsfeiringa så er det "vår" inni huet mitt. Januar er vanligvis mild,og så får en seg en på "tygga" i februar...I februar 2012 så fikk vi jo århundrets snøfall her,som varte i flere dager,en visste til slutt ikke hvor en skulle gjøra av all snøen når en måkte. Men nå kribler det i de ikke altfor grønne fingrane mine,jeg vil ut i hagan og så,og kutte no' her og no' der,så jeg krysser fingre og tær for at det en hittil har kallt vinter,er over!

Utvandra hortentott til Rubicone,Italia
Nei da, 10 grader er ikke å forakte, selv om det jo egentlig er å forakte i februar i Norge. Kjennes ikke rett, kjennes egentlig skummelt. Men det hender jo at Sørlandet får en meter snø eller så i mars. Det vil jo vise seg.
Et bilde fra min kant av verden tatt i dag, ikke akkurat skiføre:
-og rulleski på mosen er vel kanskje ikke det lettaste å ta seg fram på?bigsmilebigsmilebigsmile
22.mars for mange år sida så våkna vi opp her til 75 cm våt tung snø som hadde kommet i løpet av kvelden og natta...den tina heldigvis fort vekk i fullt solskinn,og da'n etter var det bare ett minne her og der etter'n!

Utvandra hortentott til Rubicone,Italia