Materproblematik


Hei,

Jeg har akkurat begynt på en master og er i den forbindelse på utkikk etter et spennende masterprosjekt. Aller helst skulle jeg gjerne ha kombinert dyrefysiologi med mammalogi (hovedsakelig atferd). Det viser seg imidlertid å være lettere sagt enn gjort. Hvem kan jeg ta kontakt med og hvor skal jeg lete for å finne de rette folkene?

Har sendt mangfoldige mail,men responsen er heller mangelfull.
Replies

Tilgi meg, men jeg er litt gammeldags og synes dette høres rart ut. Har du begynt på en master så er du jo allerede på et institutt hvor det undervises i slikt. Og er du ikke fornøyd med de oppgavene de kan gi der kan du vel foreslå annet for veilederne, kan de ikke godta dine spørsmål og forslag så har de kanskje ideer om hvor du kan hevnvende deg. Da må du kanskje bytte studiested, eller får masse fordyrende reiser for møter med veiledere andre steder.
Takk for svar.

Synes selv det var veldig underlig, men jeg har stort sett hatt kontakt med alle på instituttet og andre steder. Lite hjelp å få, men alternativet blir eventuelt å bytte skole eller ta en ny master etter å ha fullført denne. Jeg har i leitingen etter oppgave fått inntrykk av at en del veiledere er veldig oppslukt av sine egne prosjekter og interesser.