Runtime error - stadig vekk


Nå har jeg fått "Runtime Error" i to dager, uansett hvor liten bildefil jeg prøver å laste opp, og uansett hvor lenge jeg venter med å trykke "klikk for å laste inn". Jeg har prøvd fra flere maskiner og flere nettlesere, med samme resultat. Her er det vel noe som ikke funker som det skal..?
KAI
Replies


I dag fungerer bindersen, ser det ut for...

Funksjonen er til tider ustabil, det er så en kan ergre på seg magesår.

IT er itte for fromme folkdead

AA
Kopi av melding:
Opprinnelig postet av Limnoan


I dag fungerer bindersen, ser det ut for...

Funksjonen er til tider ustabil, det er så en kan ergre på seg magesår.

IT er itte for fromme folkdead

AA


Funker fortsatt ikke hos meg!!!
Her er meldinga jeg får.
Merkelig nok klarte jeg å laste opp denne bildefila på 4,39 MB, men plantebildene av mindre størrelse nekter systemet fortsatt å laste opp.
KAI
Dette var merkelig...
Nå fjernet jeg spørsmålstegnet i filnavnet (jeg har med spørsmålstegn når ikke ID er sikker), og bildet lot seg laste opp umiddelbart. Noen som har forklaring på dette?
KAI
Kan det være noe med filformat, eller filnavn?
Mener å ha hørt om problemer på grunn av "ulovlige" tegn i filnavnet.

I noen systemer godtas mer enn i andre, så filnavnfeil kan gå uoppdaget.

Jeg har bare brukt .jpg-format her på forumet, så jeg vet ikke om andre format fungerer eller ikke. Filnavn av typen bilde.jpg burde fungere.

Feilmeldingen, som dukker opp i slike tilfeller er meningsløs etter min mening. Det er vel en standardmelding som ligger inne i programvaren, og er til liten hjelp i feilsøkingen...

Der fant du feilen selv! Alle tegn unntatt engelske bokstaver, _ og - er forbudt i filnavn. Punktum kan bare brukes mellom filnavn og filtype. Moderne program er mer tolerante og reagerer ikke på slike feilwink
AA
Jeg har kun lastet opp jpg-filer.
Innledningsvis prøvde jeg med NEF, psd og TIF for å få best mulig kvalitet, men fant fort ut at det ikke gikk. Så da måtte jeg nøye meg med små, komprimerte jpg-filer.
I nøden spiser fanden fluer...
KAI
Spørjeteikn i filnamn har ikkje gått bra tidlegare, og gjer det nok ikkje framleis, har nok årsaka der. Tipper du får problem med to punktummar etter kvarandre også om du prøver.