Uidentifisert objekt i vannet


Et objekt ligger utenfor en bygge, ca. 1 meter lengde og 0,40 m på det videste i bredden. Spissere i ene enden, butt i den andre med det som ser ut som en hals og et hjul, eller om det er noe om har løsnet eller blitt skjøvet opp. Lys cementfarget. Tror det er tungt. Ligger stødig på ca. 2-3 meters dybde.

Bildet er tatt fra bryggekanten, der det er i overkant av 1 meter ned til vannoverflaten. Vannet er grumset, så det kan hjelpe å vippe litt på skjermen for å se bildet tidligere. Det er forsåvidt like klart på bildet, som det så ut fra bryggekanten. Vannkikkert vil ikke hjelpe, da det nå er null sikt. Bildet ble tatt i februar da det var usedvanlig klart vann. Sier litt om vannkvaliteten i Indre Oslofjord, samtidig som det er leire og mudderbunn store deler av fjorden som gjør sitt.

Om noen har ideer om hva det kan være?
Replies

Bildet sier stort sett ingenting her på skjermen. (Bildekvaliteten kan bli redusert ved opplasting her, på grunn av begrensning i bildestørrelse.)
Kanskje det er mulig å få noe bedre ut av original-bildet hvis du overdriver kontrasten i et bildebehandlingsprogram? Det de kaller "CSI-knappen", en funksjon du ikke finner i bruksanvisningenwink


Kamera på stang
For oss som vil se under vann, men ikke liker å bli våt i håret, er løsningen et "aktionkamera" det finnes kloninger av slike kamera, som er ganske billige.

Hva som ligger i vannet er ikke godt å si. Kanskje er det noe som har vært brukt til fortøyning? Eller en eller annen maskin som har blitt kastet på sjøen? Fargen sier ingenting. Alt som har ligget en stund i leirete vann får grå farge.