Er det bare meg, eller har SEB vært nede i over et døgn?


Jeg fikk bare feilmeldinger og time-out hele det siste døgnet. Hva var det som skjedde? Det er andre gangen på relativt kort tid (forrige gang varte riktignok bare noen timer).
Replies

Lå nede omkring et døgn. Sendte e-post til Torborg, som tok sakenthumbsUp
OK, men jeg håper ikke dette skal bli en regelmessig foreteelse. Hva hvis du er på ferie? winkcool

(Jeg har ikke mailadressen, så jeg har ingen steder å si fra)
SEB var nede i over ett døgn. Faktisk var forumet dødt (fra hvor jeg nå er, dvs. i Riga) inntil for en halvtime siden. Http error 522.
Jeg vet ikke hva det er som gjør at forumet går ned. Om den ikke takler traffikken eller om det er en eller annen handling som skjærer seg. Jeg er litt i feriebobla her og fikk ikke med meg at forumet var nede. Så heldigvis mail fra Limnoan, men da hadde det gått litt tid. Dere må gjerne sende en tekstmld om det skjer igjen (92689795). Jeg burde vært "på" og fått forumet i gang før. Det var Huw som hjalp oss. Fiksa med en gang. Han gir den en slags restart.
Vi får en 128-bits "Cloudflare Ray ID", men intet glimt av lys når forumet går ned, bare Err 522. Kommer til de underligste tider, selv på natta, så tror ikke trafikk kan være forklaringen. Noen ganger forsvinner problemet litt etterpå, andre ganger er det hardnakket persistent.
Jeg er usikker på hvor mye det er å hente på de Cloudflare meldingene. Cloudflare er en annen server som hjelper oss med sikkerhet. Data går via Cloudflare til serveren vår. Cloudflare ser at serveren vår ikke svarer og melder om det.

Vi oppgraderte forumet 10. juli og håpte på forbedringer. Har dere merket forskjell?
Dessverre ikke. Når det fungerer som det skal, går det helt fint. Men, det gjorde det også før.
Jeg er ikke vant med superraskt nett, så for meg fungerer det.
Problemet er at det er enten på eller av...
Nei, samme her. Det har fungert helt fint både før og etter 10 juli - inntil det detter ut. Det har vært to langvarige utfall i det siste - men det har også vært flere kortvarige, sånn ca. to minutter til et kvarter eller så.
Kanskje de langvarige er 522-meldingen fra Cloudflare og at vi da må hjelpe den igang igjen.
Og at de kortvarige er "too many redirects..." eller "Cyotek.Web.BbCodeFormatter.BbCodeProcessor' threw an exception..."

I dag var det 522-feil igjen ei god stund ved 8-9 tida.

Kunne det være mulig å legge inn en alarm til "rette vedkommende" når sida går ned?
Så lenge siden er nede kan en jo ikke skrive hit og klageblackeye