Replies

Aberet med Fjesboka er at du må melde deg inn for å få tilgang.
Og når en nå på trass og prinsipp ikke vil inn i den klubben, så står en der...
Uansett, jeg blir hos Spør en biolog.
La oss håpe det ikke bare var et blaff.

Jeg har vært ganske bekymret for "spør om planter" en stund. Det virker som vi har mistet hele butikken til facebook og denne "villblomster"-gruppen. For en ihuga facebook-fornekter som meg føles det litt trist - ikke fordi jeg ikke får være med på det selv, men fordi jeg føler at det hører hjemme her, ikke på en hyper-kommersiell platform.Opprinnelig postet av Dagf

For å være helt ærlig, skulle jeg likt å hatt de diskusjonene her, jeg også. Fjasboka er mange ganger ubrukelig i diskusjonssammenheng. Her kan en sitere andre på en grei måte, formatere teksten på en helt annen og mye bedre måte og trådstarter får ikke slettet tråden sin, når trådstarter har fått svar. Ellers prøver jeg rett som det er å prøve å pense folk hit, særlig når det gjelder sopp o.l.
Ellers er jeg også drittlei det at Fjasboka trer diverse GUI ned over ørene på deg, om du vil eller ikke. Det samme er de animerte gif-ene i øst og vest.

Men på en annen måte er nesten alle inne på Fjasboka. Det ligger for høyt for noen, og måtte opprette en brukerkonto her. Synd, men slik er det. Er også medlem i noen få andre forum, og på noen måter får jeg inntrykket av at det klassiske forumets (som dette) dager er talte. Noen steder blir det mer og mer søppel dessverre.
At klassiske forum dør overalt, tror jeg ikke nødvendigvis på. Jeg er på andre (mer tekniske/foto) forum som vokser og har økende trafikk.

Jeg tror det har litt med hvem som svarer også. Jo flere eksperter som forsvinner, jo mindre appell vil det ha. Da blir det en nedadgående spiral. Vi hadde jo mange tungvektere på Spør om planter som har droppet ut, navn ikke nevnt. Heldigvis er Birna der ennå.

Jeg kan ikke helt skjønne at det skulle være så høy terskel her. Dette må da være et lavterskeltilbud. Du kan nesten ikke gjøre noe som helst på internett uten å skrive inn et brukernavn og et passord, så det kan umulig skremme noen.