Plommelikør og oksidering

Snitz Forums MVC
https://www.sporenbiolog.no/Topic/Posts/150179?pagenum=1
05 Dec 2024 00:04

Topic


AEE
Plommelikør og oksidering
12 Dec 2023 20:29


Hei!

For to og en halv måned siden la jeg plommer på sprit (60%) uten sukker.

Nå ser de øverste plommene imidlertid slik ut:

Fylte helt opp med sprit. Lukter ikke vondt, men lurer på om det er en dårlig idé å få i seg? Legger ved bilde.

Alt godt!


-- Posted via biolog --

 

Replies ...


Limnoan
13 Dec 2023 08:28


Tror ikke det er noen fare ved å smake på brygget.
Oksydering er en naturlig prosess. Det dyreste brennevinet som konjakk og årgangs whisky har blitt oksydert i årevis før det kommer på flaske.
Det samme gjelder for eksempel madeira.
AEE
17 Dec 2023 19:09


Godt poeng og godt svar, takk skal du ha! Vi prøver.


-- Posted via biolog --
© 2000-{0} BIO