Finne relevante jobber for masternivå?

Snitz Forums MVC
https://www.sporenbiolog.no/Topic/Posts/62206?pagenum=1
28 Jan 2022 21:45

Topic


Maurmaur
Finne relevante jobber for masternivå?
24 Jun 2017 12:18


Hei, eg har fullført mastergrad i biologi(terrestriel), men eg ser ikkje ut til å finne relevante jobber på jobbportalene. Dei fleste stillinger som er utlyst ser ut til å vere for phD nivå eller bioingeniører. Bør ein heller finne bedrifter på egen hånd og så berre spørre om jobb? Som ein backup løsning, kva bør ein tenke på ved å starte eit enkeltpersonforetak (egnethet, kartlegging av kompetanse iforhold til oppdrag etc)? Er vel mest interessert i å jobbe med antropogene effekter på planter og dyr og konsekvensutredninger.

 

Replies ...


Buggie
24 Jun 2017 14:16


Jeg ville kontaktet firmaer direkte og hørt om de har behov for deg og din kompetanse, istedet for å vente på at det skal komme en utlysning.

Morten "Buggie" Stærkeby
Limnoan
24 Jun 2017 16:12


Støtter Buggie. Du kan også følge med på aviser og andre nyheter, for å se om det er interessante prosjekt i ferd med å starte opp. Så kan du ta kontakt med de ansvarlige, og tilby dine tjenester.

Det var slik jeg begynte min privatpraksis en gang på slutten av forrige århundre. Den gang alt var noe enklere...

Mitt første laboratorium i en campingvogn på lånt grunn. Etter noen år solgte jeg vogna for et lass ved. Fortjenesten var på min sidebigsmile

AA
Maurmaur
25 Jun 2017 20:58


Javel, eg får bli litt meir aktiv og kontakte ulike virksomheter, litt ubehagelig er det jo men selgere gjer jo dette kvar einaste dag cool. Fin utsikt fra den campingvogna.
© 2000-{0} BIO